vrijdag 20 juli 2007

Stand van zaken eind juli









Kia ora!

Vandaag 20 juli hebben we groot nieuws!

Want.........

We hebben vandaag het voorlopige koop/verkoopcontract getekend!




Ons huis is dus vrijwel verkocht. Wettelijk kan de koper er nog binnen 3 dagen vanaf zien of als de koper de hypotheek niet rond kan krijgen, maar we vertrouwen erop dat het wel goed komt. Nu dit geregeld is valt er weer een last van ons af.

De laatste dagen tikken nu weg en we nemen nog steeds afscheid van familie en vrienden. Het wordt emotioneel steeds zwaarder. Ja..... we weten het wel, we hebben dit zelf gewild maar dat betekent niet dat afscheid nemen er makkelijker op wordt.

Op dit moment zijn we zo goed als klaar met alle voorbereidingen en afhandelingen. Naast kleding bezitten we nu alleen nog een auto. Maar niet voor lang want ook die gaan we maandag overdragen aan de nieuwe eigenaar. We doen de laatste dagen bijna niet anders dan uit eten gaan. Afscheid nemen doen we niet alleen van familie of vrienden maar ook van de voor ons zo bekende lekkernijen.

Wat dan?

Vorige week hebben we in een dolle bui eerst koffie gedronken met een echte "Bosche bol" van Jan de Groot (wie kent deze nu niet? Zoniet dan moet je je schamen!) Amper een uur later staan we op de Bosche markt een broodje haring met uitjes naar binnen te smikkelen! Als toetje verorberen we nog even een Hemaworst met mosterd! Nee, we zijn niet ziek geworden!!!!!! Zo zie je maar, hier hebben we het ook nog druk mee!!!!!!

Dit zal even de laatste blog voor ons vertrek zijn. We proberen in Thailand nog iets van ons te laten horen! We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en natuurlijk hopen we dat jullie ons blijven volgen en laat even een berichtje achter?! Altijd leuk....


3 opmerkingen:

Jeanne en Thomas zei

Hoi M. & M., vandaag ook van jullie afscheid genomen na het steeds maar uitstellen. Maar eens moest het er toch van komen. Het was een zeer leuke tijd die we de afgelopen jaren met jullie hebben mogen doorbrengen. We zullen jullie zeker missen. Maar och je weet maar nooit. Wij wensen jullie in ieder geval veel geluk en hopen dat al jullie dromen uit mogen komen in Nieuw Zeeland. We blijven zeker met elkaar in kontakt. Nog bedankt dat we voor jullie lieve schat Kootje mogen gaan zorgen. Ook nog een hele fijne vakantie in Thailand toegewenst. Tot mails en de groeten vanuit Veen, Jeanne & Thomas. En kopjes van K2.

Unknown zei

hoi marco en mariejozet

dit zat het laatste berichtje zijn die we sturen nu jullie nog in nederland zijn

nu zijn jullie nog bij ons in uden
om voor wim vogels te zoeken

we wensen jullie alle geluk die er er is zodat het een geslaagde onderneming word zodat jullie je kunnen aarde in nieuw zeeland (auckland)

wel uit het oog niet uit het hart
we zullen mekaar toch nog wel eens zien hoop ik

veel suc6 en geluk
Gian En Carien

Mariska zei

He MJ en Marco,

Eindelijk is het dan zover!! Dat lijkt me wel heerlijk! Weg uit dit druilerige weer. Dat zullen jullie vast niet missen....
Heel veel plezier in Thailand en geniet daar nog maar even extra!

Groetjes, Mariska