vrijdag 4 april 2008

Begin April



Hallo allemaal, daar zijn we weer.


Ja, we leven nog steeds! Inmiddels zijn pa en ma Verhulst weer op weg naar Nederland. We willen nog even wat foto's met jullie delen......





"The united colours of kiwiland."





De gouden waterval.



Azuurblauw meer.


Algengroei in een riviertje.
Ondergaande zon in Taupo.

En dan komt het onvermijdelijke afscheidsdiner. De afgelopen weken hebben we zeer internationaal gegeten, te weten: Hollandse pot, Indiaans, Chinees, Amerikaans, Thai's, Mongools, BBQ, Italiaans, Indonesie's enz. Het laatste avondmaal was dit keer uit Pa en Ma's favorite vakantieland (tot dus ver), namelijk Portugees.
Maar dan komt het onvermijdelijke afscheid met een lach en een traan. Eenmaal vertrokken voelden we ons zo alleen. In huis is het zo stil geworden.........En dan nemen ze ook nog het goede weer mee! Maar goed, Wat overblijft zijn fijne herinneringen gevangen in een lijstje aan de muur.

Back to reality

We moeten even een onderwerp met een luchtje met jullie bespreken. Het betreft namelijk Blote voeten! Wat nu weer? Nee, even serieus! Het is namelijk zo dat veel kiwi's graag rondlopen op blote voeten. En dan bedoel ik niet in- en rondom huis, nee overal! In shoppingmalls, benzinepompen, parken of gewoon over straat.












Laatst was ik (marco) aan het werk nabij een school en zag dat de kinderen na het verlaten van het schoolplein meteen de schoenen uittrokken en blootvoets naar huis liepen.
Zoals aangegeven zijn we nog druk bezig
met integreren. Maar blootvoets door het straatvuil lopen gaat ons toch te ver! Nu waren we op internet op zoek naar een oplossing voor dit toch wel grote probleem. Totdat..... we een oplossing vonden! Iemand bood zijn blote voeten aan! Deze persoon heeft in de welbekende film "Lord of te Rings" meegespeeld als Hobbit en verkocht dit unieke kledingstuk. Alleen.....het waren wel erg lelijke voeten en bovendien mijn maat niet.







Maar geen probleem te groot of we bedenken er wel een oplossing voor! Wat dachten jullie van dit fijne paar schoenen?








Mijn nieuwe schoenen zitten als gegoten en lopen heerlijk! We zijn dus alweer een stukje verder gekomen met het integratieproces!



















Helaas hadden ze Marietjes maat niet meer. Maar ja, als je de ziekte van "Pedes Cachinnare" hebt (zeg maar lachvoeten) dan wordt dat toch wel moeilijk!


Dit was het weer voor even. We vragen ons af of en hoeveel mensen er nog eigenlijk zijn die onze blog volgen. Is het echt zo? Uit het oog, uit het hart?
Of zijn we nog steeds in de picture? stuur effe een mailtje?
Tot de volgende blog.

6 opmerkingen:

Jeanne en Thomas zei

Hai BIG BAREFOOT,

Even de traditie in ere houden:

als eerste weer een reactie plaatsen op jullie blog, en altijd weer met een joke of knipoog iets terug schrijven.

Maar dat moet gezegd worden. Jullie vindingrijke grapjes zijn werkelijk niet te overwinnen. Soms denk ik echt: IS DIT NU ECHT, OF WORDEN WE IN HET OOITJE GENOMEN!!!!

Ik kijk er altijd weer naar uit.

Dus zeker niet uit het oog of uit het hart. Maar dat wisten jullie al. We bellen en msn'n wat af.

Jullie kunnen in iedere geval terug kijken of een wel zeer geslaagde vakantie van jullie (schoon) ouders. Die komen zeker nog weleens langs in NZ. Geloof dat maar.

Verder het allerbeste en tot de volgende blog.

p.s. blog wordt weer uitgeprint en doorgegeven.

Groetjes, JEanne en de rest uit VEEN

David zei

Hallo Marco en Marie,

Jullie kennen ons helemaal niet, maar we lezen jullie blogs wel met plezier.;-)

Wij zijn zelf aan het onderzoeken of we naar Nieuw Zeeland zullen gaan en nu houden we dus voor de leuk een aantal blogs in de gaten.

Bij deze wordt hij dus hoewel het niet door bekenden is toch gelezen.

groetjes Mattanja en David van der Stoep.

Marten, Mirjam, Koen, Toon en Niek zei

Ja, ja, ja natuurlijk lezen we jullie blog. Nou ja lezen, bekijken! En dan met een grote (glim)lach. Zit nu te wachten op "gefotoshopte" manukians. Als een explosie uit Rangitoto? En de dames op de achtergrond, terwijl ze de creditcard laten wapperen om weer een glas champie op het terras te bestellen. Mmm klinkt goed!

Bas zei

Hoi Pa en Marie,

ik lees jullie blogs ook wel. ze zijn wel leuk.

Bas.

erik de noorman zei

""""""neeeeeeeeeee"""""""

niet mee kappen gekke verhulst.
wel uit het oog. maar zeker niet uit het hart.
het lijkt wel of ik een dikke joint op heb als ik die site van jullie bekijk.

toitu te whenau

groetn uit brabant

erik de noorman

Leon NZ zei

Ach ja, zo'n saai weblog, daarvan wordt het internet hier in Auckland alleen maar traag van!!!!

Stop er maar mee, dan kunnen wij weer gewoon internetten.

hahahaha