vrijdag 14 november 2008

Half November 2


Het is weer zover, een nieuwe blog.

Houdt het dan nooit op? NEE! We maken hier ook zoveel mee.

Daar gaan we dan weer. Het is weer zover, de "Zomerkoninkjes" zijn weer te koop. Hier worden ze "Sweet reds" genoemd omdat ze zoet en rood zijn. Ja natuurlijk zou je zo zeggen want dat zijn aardbeien. Nou, je weet maar nooit! Het kan zomaar gebeuren dat ze in diverse kleuren te koop zijn! Nee, wees gerust, geen fotoshopwerk deze keer!

















Of toch wel? De Sweet reds zijn nog lekkerder met een chocolade jasje aan.

De allertrouwste lezers onder ons kunnen het zich nog wel herinneren: Het was weer "Guy Fawkesday". Even geheugen opfrissen? Deze man heeft ooit in een ver verleden getracht het Engels parlement op te blazen. Zeg maar de vader van het moderne terrorisme!
De aanslag was verijdeld en de arme man werd vervolgens gruwelijk gemarteld. De Engelsen wilden graag de namen weten van de invloedrijke handlangers......

De Engelsen en de kroonkolonieen vieren dit nog steeds uitbundig met veel vuurwerk. Daar staat tegenover dat er met "Oud en Nieuw" vrijwel geen vuurwerk wordt gestoken.































Een trouwe fan van Guy heeft later ook nog zoiets getracht. Helaas had dit stuk tuig meer succes.

















Over explosief gesproken: Het was de afgelopen week flink heet in Nieuw Zeeland! Het is officieel nog voorjaar maar het voelt aan als zomer. Door het ontbreken van de ozonlaag is de zon gloeiend heet.
Tijdens het weerbericht zien we een UV schema die momenteel op maximaal staat oftewel 11! Dit betekent om de 2 uur alle onbedekte huid insmeren met de hoogste zonnebrandfactor en liefst uit de zon blijven tussen 11 tot 4 uur. Lijkt me een goed plan maar dan komt er van werken niet veel meer terecht! "Pappen en nathouden dus".
Veel studenten hebben inmiddels zomervakantie waardoor het best wel druk is op het strand! Gelukkig hebben we toch nog een plekje kunnen veroveren.

Zien jullie Marietje zwaaien? Niet? Op de foto onder, in het midden, op het strand? Niet? Het wordt dan toch echt tijd voor een ogentest!


Weer even een weetje over Nieuw Zeeland: Hier is het dus mogelijk om een eigen kenteken voor je voertuig samen te stellen. Tenminste als deze nog niet bestaat en aan meerdere voorwaarden voldoet. Ik heb het afgelopen jaar enkele foto's gemaakt van diverse kentekens. Ik/we hebben er veel meer gezien, en ook met betere teksten/combinaties, maar het is niet altijd mogelijk een foto te maken zonder zelf te verongelukken danwel aangereden te worden. Kortom, jullie zullen het hiermee moeten doen.


De loodgieter.













Four one off. De frameteksten zijn ook vaak funny...










De Hawaiaan: Aloha!












Links zit Corrie de Groot en rechts zit Cees Jansen.












Rode auto oftewel: Dragonfly!













Ezy to own.












Promotieteam van Red Bull:
Rechts: GIVES U links: WINGS.
(nee heren, deze foto is niet gemaakt om het blondje). Aha..








GO FOR IT!










Tja, die datum kan van alles betekenen...... trouwdag, verjaardag, geluksdag of gewoon de elfde van Januari....eeeeuh.....









De tapijtreiniger: KLEENR












De gordijnenboer, Marquis: MARKEE













De opvoeder: O BE HAVE!












Iemand die fan is van mijn vrouwtje!













Een arm autootje achtergelaten in een koude, donkere garage.










De visboer: FISHY










Nog een loodgieter: PIPE TO YOU












Het bijbelsvolkje is ook onder ons













Iemand die niet helemaal tevreden is met zijn leven.












Who the F... is TM? Het is in ieder geval wel een leuk karretje










De airco van deze wagen is kapot, of deze brunette heeft het erg warm...










VB BEER is een lokaal biermerkje dat hoofdzakelijk gedronken wordt door Maori's.








Dan nog even deze lolbroek met zijn Mazda 3.14. Och Ja! Het getal PI! Wat geinig!
Deze foto heeft me een wilde achtervolging van een uur door de stad gekost, dus jullie moeten me dankbaar zijn voor de moeite een (leuke) blog te maken !!!!!!





Geen kentekenplaat, maar toch grappig











Dat was het al weer! Hou vol! Binnenkort weer een nieuwe blog met schokkend, grappig en informatief nieuws.

Hope to CU again...enne een reactie is altijd welkom!

2 opmerkingen:

Jeanne en Thomas zei

Hoi KK, wat een pakkende teksten op die nummerplaten. Ik weet zo 1, 2,3 geen tekst te verzinnen. Je moet er maar op komen.

Tot de volgende blog,

groetjes uit Veen van Jeanne en de rest van Nederland

erik de noorman zei

Goeie dag Manukians !! goed voor jullie dat het weer daar super. wel een beetje te veel van het goeie zo te lezen !!hier vriest en kraakt het ondertussen alles alweer bij elkaar. hebben ze geen werk voor mij bij asphlund !? (met meer vrije dagen natuurlijk).stuur eens een hoop goed weer deze kant op M&M's ;) ik had ook nog naar marie gezwaait maar ze zag me niet :( KEEP ON BLOGGING !! jullie fan